Despre noi

leasing auto

Motto: O oferta variata, o consiliere personalizata si un obiectiv simplu: satisfactia clientilor nostri.

Cine suntem?
Vreauleasing.com activeaza in domeniul vanzarilor de masini noi si rulate din 2004. Ne bazam pe o echipa profesionista, dinamica si capabila sa va ofere solutia optima de finantare in functie de nevoile si dorintele pe care le aveti.

De ce sa alegeti Vreauleasing.com?
Avem o experienta de 10 ani in vanzarea masinilor si va oferim garantia de a achizitiziona o masina de calitate ce indeplineste toate cerintele dorite, indiferent ca optati pentru o masina noua sau una second-hand. Mai mult, in noi nu gasiti doar un furnizor, ci un adevarat consultant in alegerea celor mai potrivite solutii de finantare in vederea achizitionarii unei masini.

De ce sa lucrati cu noi?
Flexibilitatea, eficienta si solutiile personalizate oferite sunt principalele avantaje pe care le aveti alaturi de noi.Totodata, puteti beneficia de cel mai interesant produs de care dispunem: leasing doar cu buletinul.

Buy-back auto

Prin solutia de buy-back firma noastra va poate cumpara masina veche , iar contravaloarea ei se poate transforma in avansul pentru o noua masina. Noi va vom evalua masina obiectiv, in functie de starea tehnica, motorizare, kilometri parcursi si va vom propune un pret corelat la preturile existente pe piata la momentul evaluarii.

Detalii buy-back…click aici.

Oferta finantare

Leasing-ul reprezinta o forma de activitate investitionala in domeniul achizitionarii proprietatii si transmiterii acesteia, in baza unui contract de leasing, persoanelor fizice sau juridice contra plata, pentru o perioada determinata de timp si in anumite conditii prevazute de contract, cu posibilitatea cumpararii proprietatii de catre utilizator. Adica, vorbind intr-un limbaj mai simplu, “leasing-ul” este un fel de inchiriere financiara.

Pentru oferte de finantare click aici.